Over mij

EFFICIENCY, ORDENING & DIENSTVERLENING

Zoeken naar de beste manier om een opdracht uit te voeren. Iets te laten werken vóór je, zodat je focus krijgt op de belangrijkere taken, vind ik geweldig. Mijn dienstverlenende wortels zorgen ervoor dat ik dit ook graag voor een ander doe. Ondersteunend en oplossingsgericht. Daar krijg ik energie van!

Na diverse ondersteunende functies in vaste dienst te hebben gehad, heb ik in 2018 gekozen voor het pad van ondernemer. Lynda Support is een feit geworden!

Een virtual assistant kan de missende schakel zijn tussen de creatieve ondernemer en de vele ideeën die niet uitgevoerd kunnen worden. Randwerkzaamheden uitbesteden aan een virtual assistant, waardoor de ondernemer meer tijd krijgt om het eigen werk te doen.

Tijdens mijn loopbaan kreeg ik te maken met reorganisaties en deze waren ook van invloed op mijn werkzaamheden. Ik kreeg steeds minder aandeel in de bedrijfsprocessen. Dat ik nu als virtual assistant een bijdrage kan leveren aan de groei van het bedrijf van een ondernemer, vind ik geweldig!

Mijn missie


Drukke ondernemers ondersteunen en ontzorgen, zodat zij focus krijgen.

NOG MEER LYNDA……

De afwisseling en de vrijheid die het werken als virtual assistant biedt, zijn voor mij heel belangrijk. Als moeder van twee kids en een partner die ook ondernemer is, vind ik het heerlijk om op deze flexibele manier te werken.

Naast mijn werk en gezin, ben ik graag creatief bezig. Van niets iets maken. Ik verzin regelmatig projecten waarin ik mij naar hartenlust uitleef. Dan een poef haken en dan weer een meubel pimpen en ga zo maar door…..

Vormgeving is altijd mijn ding geweest, gevoel voor harmonie, iets kloppend maken. Ook in mijn werk komt dit terug. Als ik ergens tegenaan loop, zoek ik tot op de bodem uit hoe iets er het beste uitziet en het makkelijkst werkt. Én ik leg graag aan anderen uit hoe zij ermee kunnen werken!