Timemanagement

Weet jij niet waar te beginnen? Zit jij met jouw handen in het haar??  Ik leg jou in tien stappen uit hoe jij weer orde kan scheppen in de chaos. Zijn veel open deuren, maar wat herhaling kan geen kwaad toch? Val voor de laatste keer voor afleiding en na het lezen van deze blog weet je […]

Mailbox ergenissen….

Waar stond ook alweer die e-mail waar ik nog iets mee moest doen. Wat moest ik er ook alweer mee doen? Scrollen door al die e-mails, erover heen kijken, nog een keer scrollen. Ervaring mee? In deze blog vertel ik jou hoe je deze ergernissen kan voorkomen en hoe jij weer een heerlijk overzichtelijke inbox […]

Wat is een virtual assistant?

Virtual Assistant?

Vragend had ik jou aangekeken, als je mij vorig jaar had gevraagd wat een virtual assistant is. Toen het op mijn pad kwam dacht ik “dit is echt iets voor mij”! Ontwikkelingen Mijn moeder was begin jaren ’80 eigenlijk 1 van de eerste typistes die thuis werkte. Ik in de box en op de achtergrond […]